Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Εταιρία

Εμείς στην Plan Best καταλαβαίνουμε ότι το πρώτο βήμα για να ζήσετε την ζωή σας καλύτερα, είναι η καλή υγεία. Όλα όσα προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν όλους τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς για να σας παρέχουν ακριβώς αυτό. Αυτή είναι η δέσμευσή μας για την κοινωνία. Ο ρόλος μας σε αυτήν την εξίσωση είναι να γίνουμε ο Σύνδεσμος στον οποίο μπορούν να βασίζονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι στον τομέα της υγείας, προκειμένου να οικοδομήσουν ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις, με τους ασθενείς τους,& τους συναδέλφους τους Ε.Υ.

Η τηλεγραμματεία Επικοινωνιακές Λύσεις Ιατρείων (Ε.Λ.ΙΑ. M.C.S.) είναι η πρώτη στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με 30ετή εμπειρία στο χώρο της ιατρικής επίσκεψης – ενημέρωσης που διέγνωσαν την έλλειψη εξειδίκευσης στη γραμματειακή υποστήριξη των επαγγελματιών υγείας.

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν, δημιουργώντας έναν νέο φορέα την : elia plan best δυναμώνοντας περισσότερο την προσέγγιση στους Ε.Υ. με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες απαράμιλλα υψηλότερες από οποιονδήποτε άλλον.

"Όσο έξυπνοι και αν είστε, αν δεν γνωρίζετε πως να συνεργάζεστε με άλλους, τα όνειρά σας θα παραμείνουν απλά όνειρα"

- Jack Ma


Αυλίδος 27
ΤΚ 11 527
phone +30 211 1829125
email info@planbest.com.gr

Newsletter