Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Συνεργασία

Εμπιστοσύνη
Εμείς θεωρούμε ότι ο άνθρωπος που υποστηρίζει γραμματειακά τον Ε.Υ.  είναι περισσότερο έμπιστος συνεργάτης του και με αυτό το σκεπτικό δομήσαμε την εταιρεία μας.

Υλοποιώντας αυτήν τη σκέψη, εφαρμόζουμε την προσωπική επίσκεψη της υπεύθυνης επικοινωνίας κατά την έναρξη της συνεργασίας με τον Ε.Υ. στο χώρο του αλλά και όποτε άλλοτε της ζητηθεί.

Στόχος μας είναι όχι μόνο η καταγραφή των αναγκών του ιατρού αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του ιατρείου.

Επικοινωνία
Η επικοινωνία είναι το κλειδί για τη διατήρηση των σχέσεων ζωντανών. Η συνεργασία είναι σχεδόν αδύνατη όταν λείπει η επικοινωνία. Ευτυχώς, ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, η οποία καθιστά την ομαδική επικοινωνία πιο εύκολη από ποτέ. Οι λύσεις ομαδικής επικοινωνίας βοηθούν τις ομάδες να λειτουργούν στα ίδια υψηλά επίπεδα, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκονται στο ίδιο γραφείο ή σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου.
Η συνεχής επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας σας κάνει τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαιώνει τους ανθρώπους ότι είστε έτοιμοι να κάνετε την ίδια δουλειά και τις ίδιες προσπάθειες για την επίτευξη

Ενός κοινού στόχου.
Η γραμματειακή υποστήριξη από την  elia plan best υλοποιείται μέσω ενός δικτύου διαδραστικής επικοινωνίας, προσφέροντας ολοήμερη υποστήριξη από εξειδικευμένο, στο χώρο της υγείας, προσωπικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η εν γένει άριστη λειτουργία και οργάνωση του ιατρείου, όπως, η μη ύπαρξη αναπάντητων κλήσεων, ο προγραμματισμός των ραντεβού, η ενημέρωση του αθενούς για τον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου και άλλα, υπηρεσίες οι οποίες ενισχύουν τη σχέση του ασθενούς με τον ιατρό κάτι το οποίο διαπιστώνεται συνεχώς κατά την επίσκεψη του ασθενούς στο ιατρείο.

Αμοιβαία οφέλη
Η μακροχρόνια συνεργασία προσφέρει μεγάλα οφέλη τόσο σε εσάς όσο και στην εταιρεία μας.

Εξυπηρέτηση 24/7

Η τηλεγραμματεία elia plan best λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως 21:00. Τις υπόλοιπες ώρες προσωπικός τηλεφωνητής παραπέμπει στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας και του ιατρείου καθώς και σε τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης προσφέροντας στον ασθενή τη δυνατότητα 24ωρης επικοινωνίας.

Εξειδίκευση

Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προωπικού μας στην οργάνωση και ταξινόμηση των ραντεβού προσφέρει τη μεγιστοποίησή τους κατά τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου αλλά και την αποφυγή κενών μεταξύ των ραντεβού του ιατρού.

Επίσκεψη στο ιατρείο
Η τηλεγραμματεία elia plan best  είναι η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε την επίσκεψη στο ιατρείο της υπεύθυνης γραμματειακής υποστήριξης πριν την έναρξη της συνεργασίας με τον ιατρό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να γνωρίζει το υπεύθυνο άτομο που θα διαχειρίζεται το ιατρείο του προσφέροντας αμεσότητα αλλά και τη δυνατότητα να οργανώσουν από κοινού τη λειτουργία του ιατρείου σύμφωνα με τις ανάγκες του ιατρού, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άμεση ενημέρωση
Στην τηλεγραμματεία elia plan best  ο ασθενής αισθάνεται μοναδικός. Σε οποιαδήποτε αλλαγή στις ώρες λειτουργίας του ιατρείου, σε οποιοδήποτε έκτακτο πρόβλημα ή καθυστέρηση ενημερώνεται εγκαίρως και αντιλαμβάνεται ότι χαίρει προτίστως το σεβασμό του ιατρού του.

Προσφώνηση στοιχείων
Στην τηλεγραμματεία elia plan best  η κλήση απαντάται με προσφώνηση των στοιχείων του ιατρού (π.χ. ιατρείο χειρουργού ορθοπαιδικού) και όχι απρόσωπα.

Άμεση πρόσβαση από παντού
Στην τηλεγραμματεία elia plan best  ο ιατρός έχει τη δυνατότητα μέσω των mobile συσκευών και smart phones να έχει πρόσβαση στο calendar του και να ενημερώνεται άμεσα ή να πραγματοποιεί οποιαδήποτε αλλαγή και γενικότερα να αισθάνεται σαν να βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή του ιατρείου του.

Προσαρμοσμένο πρόγραμμα 
Διαχειριζόμαστε τις κλήσεις με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις οδηγίες του ιατρού. Αυτό αποτυπώνεται στο calendar του. Στην τηλεγραμματεία elia plan best  δε χρησιμοποιούμε τα τυποποιημένα λογισμικά (calendar) που διατίθενται στην αγορά. Βασιζόμενοι στην 20ετή εμπειρία μας στο χώρο των επαγελματιών υγείας δημιουργήσαμε εξ αρχής το πιο εξελιγμένο λογισμικό αποκλειστικά και μόνο για ιατρούς, προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες τους.

Εκτροπή κλήσεων
Στην τηλεγραμματεία elia plan best  δίνεται η δυνατότητα στον ιατρό πλέον της εκτροπής της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής του να μπορεί ταυτόχρονα να εκτρέπει και το κινητό του, είτε για μεγάλη χρονική περίοδο είτε περιστασιακά, ανάλογα με τις ανάγκες του (π.χ. εκτροπή και του κινητού κατά τις ώρες του χειρουργείου, ώρες ανάπαυσης κλπ) και ακύρωση της εκτροπής με το περας των ειδικών αυτών συνθηκών.

Εξελιγμένο λογισμικό στα ραντεβού
Το εξελιγμένο λογισμικό – calendar που διαθέτουμε στον ιατρό του επιτρέπει να παρεμβαίνει ανα πάσα στιγμή προσθέτοντας ή αφαιρώντας ραντεβού, να εξαιρεί χρονικές περιόδους που θα απουσιάζει (π.χ συνέδρια) κάτι το οποίο γίνεται άμεσα αντιληπτο (real time) από την τηλεγραμματεία η οποία διαμορφώνει το πρόγραμμά του σύμφωνα με τις οδηγίες του. Άλλη μια απόδειξη ότι στην τηλεγραμματεία elia plan best  ο ιατρός δεν είναι πελάτης αλλά συνεργάτης.
Η τηλεγραμματεία elia plan best  δεσμεύεται για την πιστή τήρηση του απορρήτου των ιατρών συνεργατών της, έχοντας καθήκον εχεμύθειας έναντι πληροφοριών που έλαβε γνώση, κατά την παροχή των υπηρεσιών της προς τον ιατρό.

"Όσο έξυπνοι και αν είστε, αν δεν γνωρίζετε πως να συνεργάζεστε με άλλους, τα όνειρά σας θα παραμείνουν απλά όνειρα"

- Jack Ma


Αυλίδος 27
ΤΚ 11 527
phone +30 211 1829125
email info@planbest.com.gr

Newsletter